ada gok org cam gini!


some people can be so inconsiderate and …no brainer!!!plain idiot!

mana taknya,time org nak semayang,engko gi sembang ngan geng2 ko dlm surau tu.ok,not that i dont sembang gok,but…must u and ur frens sembang di tengah2 surau????can’t u even duduk kat one corner,and chitchat brapa lama engkorang nak pun.

bukan tu aje,i began to notice,its the sameeee spot and the sameee faces yg dok buat mende nih.korang ni apehal?dlm surau tu,ada tulis ke tapak tu korang punya?bengang ah ni!dah aa arini aku kena buat dataconversation sampai 300ish,nak buta rasanya!

surau tu da cukup besar dah,tapi disebabkan engkorang berempat sibuk berpotpetpotpet in the middle of the surau,w/o even feelin tiny bit bersalah,sgtlah !(#!&.aku kecian tgk org2 lain yg berpusu2 nak semayang,kena squeeze(yours truly*).haih..sungguh tak considerate!

ikut hati mmg nak sound,tapiiiiiiiii..aku notis,ada sorang ni agak berbadan besar,senang cite gemok jugaklah,kalah kawan aku neng(fyi,kawanku ini sudah kurus+ensem!).so,forget it lah.kang takpasal2 muka aku kena ban dr semayang surau tu.(hehe assume je ni)

anyhowwwwwwwww…terus aku teringat lagu samseng,by ahli fiqir.hah…nah,lagu ni khas tuk’ engkorang minah ber4 yg suka dok tengah2 surau tu.

chow~peaceout!

Advertisements

5 thoughts on “ada gok org cam gini!

  1. there are several things that you can do
    1-tegur aje, but in nicer way lah. maybe boleh cakap, “boleh tak akak2/adik2/u ols/mokcik2 duduk kat area tepi tu, saya nak semaye”. takde nyer si lagi besau dari koneng tu nak piang mu, u r preggie girl, so guna aje aa advantage tu. the bigger ur tummy, the more sympathy u’ll get. oh ya, senyuuuuuuuuuuuum je tau masa cakap ni. dont u ever tunjuk muka sarkastik mu. i wont work. seriously.
    2-u can create a note, besar lebey kurang A4, then letak kat one corner, tulis kat note tu “anda boleh borak di area ini, tapi janganla kuat sangat”. diikuti dengan smily face.
    3-ajak beberapa geng, bila nak semaye tu, korang ramai2 letak sejadah kat area diorang borak, if they still borak2- they can be either ignorant or stupid from birth.

    whatever happen, be patient my dear ira, nanti ur bb karang emo gok (macam maknyer) heheheheh. emo takpe lagi, muka asem karang, dah tak comey. heheheh

  2. relax ira…makcik cleaner kat intel nie pun sama..but what we did was..letak sejadah dekat2 dgn diorang then smayang..it worked..!!! tak kisahla nk borak ke apa..biorle sesuaii tempat dia.. 😀

  3. i feel u ok, the one of the many disadavantages of working with a MNC is they dont bother to set up a praying room for u cuz ure the only one who’s praying then had no choice but to use the public surau whr all the girls akan membuat ketupat dan menyanyi lagu2 ani mayuni diorang ni semua bodow la
    semoga diorang masok neraka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s